Notícies

Casa > Notícies > Contingut
Estàndards i requisits tècnics d'inspecció de les borses de seguretat marines
Oct 31, 2017

Les bosses d'aire marines són àmpliament utilitzades en el vaixell sobre l'aigua, aixecament solar, altres transports pesats, instal·lacions submarines treballen en el camp de la flotació. A la nau moderna té un paper molt important, llavors saps quina és la inspecció estàndard de les bosses d'aire marines? Els requisits tècnics dels airbags marins i què? Ací segueixen Xiaobian junts per comprendre els estàndards d'inspecció i la tecnologia de la demanda del coixí de seguretat del vaixell. En el cas que

Norma per a la inspecció de bosses d'aire marines

Segons el nou estàndard de la indústria, l'airbag marí inflat per treballar el valor de pressió, una hora després de la caiguda de pressió no hauria de ser superior al 5%. També podeu utilitzar sabó per netejar la superfície, observeu si s'ha produït la bombolla. Dels estàndards d'inspecció s'han de basar en els estàndards de la indústria i els estàndards empresarials específics d'un en un, incloent principalment els següents: (1) tela de cordó. Les propietats materials de la tela de cordó es troben a partir del certificat d'inspecció de fàbrica de la fàbrica de tela del cordó. La seva resistència a la tracció de 21 quilograms (f), que és el requisit mínim, la capacitat de càrrega elevada actual de la resistència a la tracció del cable de cortina d'aire ha arribat als 31 quilograms (f). La densitat del cable requereix 95 5 cortines per 10 mm d'ample. (2) de goma. El rendiment del cautxú en general pels requeriments professionals de les normes nacionals amb la prova d'instruments, veiem des de l'exterior, la superfície hauria de ser suau i brillant, sense pelar, sense esquerdes ni bombolles, fenòmens de pell pesada. (3) fabricants de processos. Hi ha d'haver un equip especial d'emmotllament i vulcanització adhesiva i treballadors entrenats, cada capa de cortina ha de ser compacta, no pot tenir bombolles d'aire, guarir per dominar la temperatura i el temps, no pot ser el sofre i el sofre, l'acceleració de sofre de l'Aparença per veure el color gris, el tacte de la mà, es pot deixar una dent, el sofre és col·loidament dur, la pobra elasticitat, era negra i vermella. (4) estanquitat a l'aire. Segons el nou estàndard de la indústria, l'airbag marí inflat per treballar el valor de pressió, una hora després de la caiguda de pressió no hauria de ser superior al 5%. També podeu utilitzar sabó per netejar la superfície, observeu si s'ha produït la bombolla.

Requisits tècnics per a airbags marins

Segons les normes CB / T 3795-1996, les provisions del coixí de seguretat marítims han de complir els requisits tècnics 1, el diàmetre de desviació de la mida i la desviació de longitud efectiva del -2% --- + 2%, la durada total de la desviació del -4% - +4%, 2 d'acord amb les disposicions del CB / T 3795-1996, han de complir els requisits tècnics 1, el diàmetre de desviació de la mida i la desviació de longitud efectiva del -2% --- + 2%, la durada total de la desviació de - 4% --- + 4%, 2, la quantitat de deformació elàstica amb 1,2 vegades la pressió de treball per fer la pressió experimental, el diàmetre de deformació no és superior al 5% 3, el factor de seguretat del factor de seguretat de no menys de 4.54, inflable a 1 h d'aire, inflable a menys del 5%. L'aparença requereix llises lineals, sense esquerdes i bombolles, pell gruixuda, barrejada amb impureses i brutícia òbvia i altres defectes de vista. 6, el dispositiu inflable de seguretat a la bomba s'ha d'instal·lar a la vàlvula de seguretat, la pressió d'arrencada de la vàlvula de seguretat hauria de funcionar amb una pressió de 1,25 vegades.





Qingdao Shenxing fabricant de caps d'aireTelèfon: +86-18663978771